Mercedes-Benz esitteli Shanghain ja Los Angelesin autonäyttelyssä uuden Mercedes-Maybach S 600 –mallinsa, jossa yhdistyvät parhaat ominaisuudet kahdesta automaailman huipputuotteesta: S-sarjan tekninen täydellisyys ja Maybachin loistokkuus.
Mercedes-Maybach-tuotemerkin alla valmistetaan vastedes Daimler AG:n ylellisimmät edustusluokan autot, jota tarjoavat normaalia S-sarjaakin unohtumattomamman autoilukokemuksen: enemmän sisätilaa, erikoisistuimet ja yksilöllisesti räätälöitäviä huippulaadukkaita sisustusvaihtoehtoja.
Mercedes-Maybach ei ole uusi varustetaso, vaan täysin itsenäinen tuotemerkki Mercedes-AMG:n tapaan. Autoja luonnehtivat vaikuttava tilankäyttö, valitut sisustusmateriaalit sekä vanhan ajan saksalainen Manufaktur eli kompromisseja kaihtava käsin tekemisen taito. Autot on suunniteltu erityisesti ammattikuljettajan ajettaviksi, sillä valtaosa Mercedes-Maybachin asiakkaista löytyy Kiinasta, Venäjältä ja Yhdysvalloista ­– maista, joissa autolla on myös voimakas statussymboliarvo. Tulokkaalla ei ole lainkaan suoria kilpailijoita, vaan se asettuu nykyisen S-sarjan ja ultratason luksusta edustavien automerkkien ja –mallien välimaastoon.